Online bokningsservice för Koh Phangan
 German Version on KohPhanganBungalows.de French Version English Version Denna sida finns även på tyska, franska och engelska

Black Moon Party på Koh Phangan

Man har black Moon Party i samma område som Half Moon Party, men istället för att ha festen i djungeln har man festen på stranden Ban Tai vid Mac May Resort. När du går runt på dansområdet och på resorten kommer du direkt att se att det finns mängder med självlysande färg överallt och självlysande dekorationer hängandes lite varstans och även UV-ljus och svarta lampor i massor. Detta gör att hela stället ser lite drömlikt ut. Black Moon Party är helt perfekt för denna typ av atmosfär eftersom att man har festen på månadens mörkaste natt. På så viss finns det inget annat ljus som stör känslan av att kommit till ett drömland som badar i självlysande färger.

Ljud- och ljusanläggningarna är helt otroligt häftiga och matchar de på Half Moon partyt. Man har även satsat rejält på att locka bra DJs, vilket har lett till att man har gästdjs från alla världens hörn som vill bidra till den unika stämningen som partyt har.
När partyt har slutat eller du fått nog behöver du inte vara orolig eftersom att det finns mängder med taxibilar som väntar på att få köra dig dit du vill åka på ön. Precis som vid de andra festerna kör taxibilarna över hela ön.

 

 

Varningar

    Varningarna är de samma som för Full Moon Party, var aktsam om dina tillhörigheter, ha alltid koll på dina saker, och ha bara med dig ett minimum av tillhörigheter. Drick inte buckets för fort. Var även på din vakt när det gäller langare, de kan vara poliser som försöker locka dig att köpa droger för att sedan sätta dit dig eller kräva dig på pengar. Kan du se skillnad på en langare och en polis?... ibland finns det ingen skillnad…

Andra Partyn på Koh Phangan:

- Full Moon Party

- Half Moon Party

 

 

Text: Robert
Photos: Simon
Translation: Harry Avdic Hem     Sök     Boende     Koh Phangan     Satellitkarta     Phangan Bilder     Länkar 

RSS Feed - Accommodation Directory
online booking and reservation by PhanganIsland.com
Online bokning för Koh Phangan hanterat av PhanganIsland.com