Online bokningsservice för Koh Phangan
 German Version on KohPhanganBungalows.de French Version English Version Denna sida finns även på tyska, franska och engelska

Payment with PayPal

Förskottsbetalning för bokning av bungalowresorts eller guesthouses är möjligt via PayPal. Vårat PayPal-konto (simon@phanganisland.com) är listat i Tyskland. Du kan använda valfritt kreditkort för att betala din räkning på PayPal.

Betalning är möjligt i US Dollar, Euro , British Pound eller Australian Dollar. Våra hus är listade i Thai Baht, vi räknar med kursen på betalningsdagen.

Så snart vi mottagit betalningen, vidarebefordrar vi pengarna till ägaren av den önskade resorten, för att vara säkra på att stället är ditt vid ankomsten.

Vi kan endast garantera din bokning efter det att vi mottagit din förskottsbetalning!

Om du inte redan har ett PayPal-konto kan du skapa ett nytt konto gratis och betala till vårat konto via kreditkort (snabbt) eller banköverföring (tar längre tid).

Du har inte skickat en reservation än, om du är intresserad av at boka på en bungalowresort på Koh Phangan, vänligen sök efter en resort i våran databas.

Om du önskar att betala i förskott för någon annan service vi har, vänligen skicka först ett e-mail, så vi kan skicka dig en länk till ett betalningsformulär.

PayPal accepterar alla större kreditkort,
för vissa länder kan du även använda ditt bankkonto.

payemts for reservation are possible with any kind of credit card

vårat konto på PayPal är verifierat,
sedan 12. Apr 2004
Our account at PayPal is verfied

 

  Hem     Sök     Boende     Koh Phangan     Satellitkarta     Phangan Bilder     Länkar 

RSS Feed - Accommodation Directory
online booking and reservation by PhanganIsland.com
Online bokning för Koh Phangan hanterat av PhanganIsland.com