Online bokningsservice för Koh Phangan
 German Version on KohPhanganBungalows.de French Version English Version Denna sida finns även på tyska, franska och engelska

Väderinformation för
Koh Phangan

Vår väderinformation baseras de data vi har tillgång till och tas ifrån grannön Koh Samui, för i dagsläget finns det inte någon väderstation som är kopplad till Internet på Koh Phangan. Därför är inte alltid väderprognoserna helt tillförlitliga. Dock ska man komma ihåg att Koh Samui bara ligger 12 kilometer ifrån Koh Phangan så vädret skiljer sig inte mycket. Vi uppdaterar våra väderrapporter var tredje timme.

Nuvarande vädersituation i Koh Phangan / Koh Samui området:

Temperatur: °

Vind:

Under högsäsongen, som sträcker sig från december till februari, kan det bli upp till 30C (86F). Övergående tropiska regn förekommer mestadels i december. Detta är den bästa tiden för européer att besöka området eftersom att det är relativt svalt under denna period om man jämför med övriga tider året. 


Under perioden mars till juni kan det bli mycket varmt; temperaturer upp till 40C (114F) och med mycket lite, eller inget regn är inte ovanligt.
Månaderna juli till september är varma med enstaka regnskurar. Den här perioden är också en populär tid för turister att besöka området.
Det regnar mer under oktober och november än övriga månaderna, men vanligtvis regnar det inte varje dag. Som en kontrast till övriga regioner i Thailand har Koh Phangan inte en väldefinierad regnperiod men finns det perioder där inte solen visar sig under två till tre dagar under monsunperioden i november.

 

 

 

 

  Hem     Sök     Boende     Koh Phangan     Satellitkarta     Phangan Bilder     Länkar 

RSS Feed - Accommodation Directory
online booking and reservation by PhanganIsland.com
Online bokning för Koh Phangan hanterat av PhanganIsland.com